Tinerii social-democrați s-au reunit la Mehedinți. Deputatul Ioana Bran a participat la eveniment (Foto)

Membrii organizației Tinerilor Social Democrați (TSD) din toată țara s-au reunit în perioada 12-14 mai, în cadrul Comitetului Executiv Național (CExN), la Mehedinți. La eveniment a participat și deputatul social-democrat de Satu Mare, Ioana Bran, secretarul Camerei Deputaților.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre școlile politice din perioada următoare, precum și despre sesiunile de formare a membrilor TSD în domenii precum: educație, muncă, antreprenoriat, egalitate de șanse, mediu și energie.

„Încercăm să facem aceste întâlniri în diferite colțuri ale țării, în felul acesta cunoaștem și țara și implicit o promovăm”, spune deputatul Ioana Bran.

Președintele TSD de la nivel național, Gabriel Petrea a subliniat importanța pregătirii tinerilor pentru provocările viitoare, în contextul evoluței societății noastre.
„Câștigăm încrederea tinerilor doar prin faptele noastre. Îmi doresc să privim spre viitor și prin proiectele TSD să pregătim tinerii pentru provocările de mâine. Trebuie să fim conștienți că societatea evoluează, iar generația tânără trebuie să dobândească cunoștiințele necesare pentru meseriile viitorului. Cred că în acest moment, noi avem nevoie de o viziune pe termen lung care să integreze toate clasele sociale și să răspundă tuturor problemelor. Astăzi, cel mai important proiect al nostru este Programul de guvernare 2017-2020 și suntem responsabili de implementarea lui în întregime, în zona de tineret. Prin prezența membrilor noștri în Parlament, administrația centrală și locală, sunt convins că vom reuși să punem în aplicare tot pachetul de măsuri care vin în sprijinul tinerilor și oferă un cadru real de dezvoltare economică și socială”, a transmis Gabriel Petrea.

Următorul eveniment al TSD se va desfășura în localitatea Dâmbovicioara (județul Argeș), unde vor participa peste 100 de fete la Școala Politică a Tinerelor Social Democrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.