Un sătmărean la X Factor Ungaria. Despre cine este vorba

Un tânăr de 16 ani din Satu Mare, Francz Erik, s-a calificat în etapa următoare al show-ului de talente X Factor din Ungaria. Acesta a trecut cu brio de preselecțiile organizate la Satu Mare, în data de 4 mai.

În cadrul preselecțiilor, tânărul, elev la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” din Satu Mare, a interpretat „Ave Maria” de Franz Schubert.

„Ieri (12 mai) am aflat că m-am calificat în etapa următoare la X Factor Ungaria. Audițiile de la Satu Mare mi-au oferit posibilitatea de a mă autodepăși și totodată să îmi cunosc limitele. Sunt elev la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade”. Pot să vă spun că mă regăsesc în muzica clasică. Momentan muzica este pentru mine doar un hobby, dar în viitor îmi doresc să îmi câștig din muzică, pâinea de zi cu zi. La telefon mi-au spus că săptămâna viitoare mă vor suna să îmi ofere detaliile în legătură cu concursul”, a declarat pentru Sătmăreanul Francz Erik.

Show-ul de talente X Factor din Ungaria este difuzat de postul de televiziune RTL Klub.

Vă reamintim că în anii trecuți, la X Factor Ungaria, au participat și sătmărenii Suranyi Botond respectiv Semenic Stephani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.