Șoferul care a ucis un bătrân pe zebra de lângă Casa de Modă, trimis în judecată. Ce spun procurorii

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a lui Gulya Istvan Membrod, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Este vorba despre șoferul care în aprilie anul trecut a accidentat mortal un bătrân de 81 de ani pe trecerea de pietoni de lângă Casa de Modă.

În rechizitoriul întocmit în acest dosar, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

„Inculpatul Gulya Istvan Membrod în data de 14 aprilie 2016, în jurul orelor 10:55, în timp ce conducea autovehiculul marca Mercedes Vito, cu nr. de înmatriculare provizorii CJ-070627, din direcţia străzii Horea spre bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Satu Mare, la intersecţia celor două străzi, s-a deplasat peste trecerea de pietoni fără a acorda prioritate de trecere pietonului Z. Ghe., în vârstă de 81 de ani, angajat în trecerea străzii, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat, pe sensul de mers al vehiculului condus de inculpat, acroşându-l şi cauzându-i acestuia leziuni care au condus la deces.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Satu Mare.
La soluţionarea dosarului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Poliţiei Municipiului Satu Mare Satu Mare – Biroul Rutier”.

Mai multe detalii despre acest caz citiți aici:

https://www.satmareanul.net/2016/04/14/accident-mortal-langa-casa-de-moda-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.