Pataki Csaba despre situația de la Spitalul Județean: „Ne-am săturat !”

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 12 mai, președintele Consiliului Județean (CJ), Pataki Csaba, a declarat că va demara o anchetă internă pentru a face lumină în ceea ce privește problema achizițiilor de medicamente.

În cazul în care nu va avea colaborare din partea persoanelor vizate în acest proces al achizițiilor, Pataki spune că nu va ezita să apeleze la ajutorul altor instituții.

„Este vorba de viața noastră, de viața copiilor noștri. Și nu din orgolii și din alte interese să blochezi activitatea. Dacă eu nu reușesc prin procedură administrativă să pornesc într-o direcție bună tot colectivul, iar pentru aceste lipsuri și pentru aceste sincope trebuie să răspundă cineva. Nu doar moral și nu numai administrativ”, spune Pataki.

De asemenea, acesta a subliniat și faptul că, până la urmă, nu persoana managerului sau al unui șef de serviciu din cadrul spitalului, contează.

„Ne-am săturat, nu este o piesă de teatru, nu contează cine conduce spitalul, important este că atunci când avem o problemă de sănătate să avem unde să mergem”, a declarat Pataki Csaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.