Colegiul Național „Mihai Eminescu” la ceas de sărbătoare (Foto)

Colegiul Național „Mihai Eminescu” a îmbrăcat astăzi, 12 mai, straie de sărbătoare. Prestigiosul liceu sătmărean își serbează azi ziua, iar la „petrecerea” elevilor, dascălilor și părinților, au fost prezenți și oaspeți din partea autorităților locale dar și consilierul ministrului Educației Naționale, prof. Constantin Trăistaru.

Organizatorii au pregătit o suită de evenimente, deci un program bogat, așa cum îi stă bine unei școli de prestigiu.

Deschiderea oficială a avut loc la ora 10.00, iar momentul a continuat cu premierea celor nouă elevi care au obținut performanță la concursurile și olimpiadele școlare din acest an.

De asemenea, a avut loc dezvelirea plăcii comemorative „In memoriam dr. Vasile Scurtu”. Cercetător în domeniul istoriei, al folclorului și al lingvisticii regiunii sătmărene, acesta a fost profesor de limba și literatura română (1930-1940) la Liceul „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Programul mai include și întâlnirea elevilor olimpici și ai profesorilor acestora cu invitații de onoare, lansarea revistei școlii dar și primirea colegilor lor mai mici, din clasa a VIII-a, care vor trece pragul colegiului pentru a vedea oferta liceului pentru anul educațional 2017-2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.