Încă un pas spre realizarea proiectului NEPI. Azi s-a semnat contractul

După ce în ședința din 27 aprilie, consilierii municipali au votat proiectul de hotărâre cu privire la un schimb de terenuri între municipalitate și NEPI, primarul a semnat astăzi, 12 mai, contractul referitor la această tranzacție cu reprezentanții companiei. De asemenea, Comisia Tehnică de Urbanism a dat undă verde proiectului.

„Astăzi am semnat schimbul de teren cu grupul NEPI, în vederea demarării investiției de mega-mall în municipiul Satu Mare. Totodată, Comisia Tehnică de Urbanism a dat undă verde proiectului”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

În cadrul ședinței ordinare din aprilie, primarul a explicat de ce este nevoie de acest schimb de terenuri:

„Am ajuns la acest schimb de teren prin care și municipiul Satu Mare are un interes deosebit de a reabilita o stradă care face legătura dintre noua stradă a Digului și digul Someșului. Mai mult decât atât am reușit să convenim cu investitorul ca să ne doneze o fâșie de o lățime de 1,5-2 metri, de-a lungul proprietății sale, ca să avem posibilitatea de a lărgi strada Digului, care acum are doar 4,5 metri. Acest lucru am cerut și de la LIDL, care și-au asumat această donație”, a declarat primarul.

Mai multe detalii despre proiectele NEPI citiți aici:

https://www.satmareanul.net/2017/04/10/nepi-pregateste-startul-lucrarilor-de-constructie-de-la-satu-mare-ce-spune-investitorul-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.