Ședință extraordinară la Consiliul Local. Ce a fost atât de urgent (Video)

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi, 10 mai, consilierii municipali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli a municipiului Satu Mare. De fapt, este vorba despre punerea în execuție a hotărârii din ședința ordinară din data de 27 aprilie, când consilierii au votat acordarea unui ajutor financiar în cuantum de 10.000 de euro orașului ucrainean Beregovo.

Înainte de vot, consilierul PSD Radu Roca l-a întrebat pe primar „de ce suntem convocați pentru această ședință extraordinară ?”, cerându-i edilului să explice de ce este atât de urgent votarea acestui proiect?

„Nu înțeleg întrebarea, dar încerc să răspund”, a spus primarul.

În consecință, Radu Roca a repetat întrebarea adresată edilului: „de ce suntem convocați pentru această ședință extraordinară ?”.

„În primul rând vă mulțumesc că ați venit la această ședință extraordinară pentru că într-adevăr, pentru cea mai mare parte dintre dumneavoastră reprezintă un efort să participați la ședințele extraordinare. Într-adevăr, scopul acestei ședințe este punerea în execuție al acelei hotărâri care a fost luată în ședința anterioară, și anume, în primul rând operăm acele modificări în buget pe care ați votat și dumneavoastră privind acel ajutor pentru orașul înfrățit din Ucraina, Beregovo. Așa cum v-am spus și data trecută acel oraș se confruntă cu grave probleme în ceea ce privește serviciile publice, în special cel de iluminat public. În principiu acest lucru este operat acuma prin această modificare a bugetului local de venituri și cheltuieli”, a declarat primarul.

Proiectul de hotărâre a fost votat de către consilieri. Singurul care s-a abținut de la vot a fost consilierul PSD Ciprian Crăciun.

Vă reamintim că în ședința odinară din 27 aprilie, consilierii locali au votat acordarea unui ajutor financiar, în valoare de 10.000 de euro, pentru orașul înfrățit Beregovo din Ucraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.