Delegație din China, primită de secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaților Ioana Bran (Foto)

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, Ioana Bran, a primit astăzi, 9 mai, delegația Comisiei pentru afaceri externe a Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez, condusă de Pan Yunhe, președintele comisiei.

În cadrul acestei întrevederi, a avut loc un schimb de opinii despre stadiul actual de dezvoltare a relațiilor bilaterale politice, parlamentare, economice, comerciale și culturale, precum și despre posibilitățile de intensificare a acestora în viitor.
Totodată, a fost subliniat interesul pe care ambele părți îl manifestă pentru realizarea și dezvoltarea unor proiecte de cooperare economică în domenii precum cel al energiei, transporturilor, infrastructurii, agriculturii și industriei informatice.
Pe durata întrevederii, interlocutorii au realizat și o trecere în revistă a viitoarelor evenimente aflate pe agenda comună a celor două țări cum ar fi Târgul de energie în formatul 16+, primul eveniment de anvergură organizat de Centrul pentru dialog și cooperare în domeniul energiei 16+1, și vizita viceprim-ministrului Grațiela-Leocadia Gavrilescu în China pentru a participa la Forumul de cooperare internațională „O centură, un drum” .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.