Un careian, la un pas de calificarea la Campionatul European de tenis de masă (Foto)

Careianul Paul Szilagyi are toate șansele să se califice la Campionatul European de tenis de masă „Mini-Champs”, competiție ce se va desfășura în luna august la Strasbourg. Acesta este component al Centrului Olimpic Bistrița.

În week-end a avut loc Concursul Național „Cupa Primăverii” la tenis de masă, desfășurată la Buzău la două categorii de vârstă: 9-11 ani și 12 ani.

Această competiție are drept scop calificarea primilor trei sportivi la Campionatul European „Mini-Champs” din luna august organizat la Strasbourg.

La categoria cea mai mică de vârstă, sportiva de la Clubul Copiilor – TAPO CAREI, Ayana Rad, s-a clasat pe locul 5 din 45 de sportive, având o prestație foarte bună împotriva favoritelor.

Sportivul Paul Szilagyi din Carei, component al Centrului Olimpic Bistrița a reușit să cucerească locul I, având șanse reale de calificare la Europene.

De menționat este faptul că în luna august va mai avea loc un astfel de concurs național de selecție, iar la final se stabilește lotul care va reprezenta România la Strasbourg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.