Tâlhărie în Tășnad. Făptașul, după gratii

Un bărbat de 29 de ani din Tășnad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a tâlhărit o bătrână de 89 de ani.

În data de 6 mai, la ora 01.30, IPJ Satu Mare a fost sesizat telefonic de către un bărbat din Tășnad, despre faptul că nu cu mult timp în urmă persoane necunoscute au intrat în casa bunicii sale, în vârstă de 89 de ani, domiciliată în Tășnad.

Ajunşi la faţa locului, polițiștii au stabilit că în jurul miezului nopții, o persoană necunoscută a intrat peste bătrână în locuinţă şi sub ameninţare cu bătaia, i-a furat mai multe bunuri.

Poliţiştii au continuat cerectările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, reuşind în scurt timp, respective în jurul orei 03.30, să-l identifice pe principalul bănuit de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 29 de ani din Tășnad.

În sarcina acestuia s-a reținut că după escaladarea gardului împrejmuitor, a pătruns în locuința victimei pe uşa închisă dar neasigurată și sub ameninţări cu acte de violenţă, a deposedat-o de cerceii şi verigheta pe care victima le purta, iar dintr-o borsetă aflată în locuință, a sustras suma de aproximativ 600 de lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de duminică, 7 mai, Judecătoria Carei a emis pe numele tâlharului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.