„Perla din ochii femeii” la „Fashion’s Night Out” (Galerie foto)

Zece colecții inedite vor fi prezentate în cadrul „Fashion’s Night Out”, eveniment ce va avea loc vineri, 12 mai, de la ora 19.00, la Restaurantul „Karisma” din Satu Mare. Intrarea va fi liberă.

În continuare vă prezentăm o scurtă descriere pentru fiecare colecție ce va fi prezentată la evenimentul de vineri seara:

1. Atelier by Monica Ștrango

THE 10th SHADES OF A DRESS – Atelier by Monica Strango

Colecția face o scurtă incursiune prin diferitele trăiri ale artistului, ale femeii. Mintea și trupul dau roade doar atunci când inovația își pune amprenta. Umbrele sau conurile de lumină care înconjoară personajul feminin dictează amprenta pe care o pune pe o rochie.

2. CM – creation de mode

Colecția celor de la CM – creation de mode, denumită „12 steps ‘till infitity” este o abordare originală a garderobei de seară, în culorile și structurile designerului Sebastian David, în timp ce Cosmin Mureșan aduce în atenție dantelele cu mesaj licențios. O colecție prezentată într-o formulă inedită, în care personaje ale vieții cotidiene se transformă în adevărate dive.

3. Diana Breban

Băimăreanca Diana Breban la această ediție își prezintă colecția intitulată „Deja Vu”. Colecția este alcătuită din zece rochii realizate din mătase și tulle, în nuanțe pastel și negru. Piesele din această colecție se potrivesc de minune la orice eveniment special din viața femeilor care știu să își pună în valoare corpul și vor să emane grație, feminitate, eleganță.



4. Karra Launi

Din pasiunea de a crea piese vestimentare unice pentru diferite evenimente, nunți, botez, banchet, Karra Launi adoptă un stil feminin, elegant atât pentru femei cât și pentru fete de diferite vârste. Colecția „The girl with flowers in her soul” este compusă din rochii diafane, în diferite tonuri de roz, albastru, galben, accesorizate cu flori cusute manual, dantele, mărgele.

5. L’Atelier Ioana Călin

Colecția are o linie extravagantă, mult nud și bineînțeles alb și ivory ! Materialele folosite sunt: tafta cu fir de mătase, tulle, mătase naturală, cristale swarovski, perle din sticlă, toate broderiile fiind cusute de mână ! LOVE STORY este colecția care aduna opt povești de iubire spuse in limba L’Atelier Ioana Călin !

6. Magia de la creacion – Raluca Mureșan

Pasionată de tot ce ține de modă, Raluca Mureșan revine și în acest an și ne prezintă o colecție cu totul inedită. La fel cum ne-a obișnuit și până acum, creațiile ei sunt adresate în special tinerilor care vor să iasă în evidență prin ținută. Urmăriți colecția „GLOSSY STREET WEAR” pe 12 mai la Fashion’s Night Out !

7. Miha Cîrlugea

Clujeanca Mihaela Cîrlugea revine cu colecția „Happy” pentru primăvară-vară, se adresează femeii vesele, nonșalante, care face față încercărilor vieții cu optimism și seninătate. Poate chiar puțin aiurită, aceasta se exprimă prin combinații îndrăznețe de culoare, forme mari, alăturări neobișnuite.

8. Nistor Raul

„Perla din ochii femeii” este numele sub care va prezinta Nistor Raul, nouă ținute deosebite. Ochii sunt oglinda sufletului care îți spun povestea și sentimentele femeii în clipa în care pătrunzi în adâncul lor, asemenea și perla îți trezește anumite sentimente pe care le trăiești când o privești, acestea fiind simțite de cea care le poartă datorită fineții și a senzualității perlei.

9. Nozsolt

Un bărbat trebuie să fie mereu îmbrăcat bine, indiferent de evenimentul la care participă. Astfel, începând cu anul 2014, cei de la Nozsolt au un nou brand, pe numele „The Gentleman’s World”, care oferă costume „Made to Measure” clienților. Ei oferă clientului posibilitatea de a alege modelul costumului, stofa, căptușeala, nasturii, anumite cusături decorative manuale sau de mașină, cât și alte opțiuni, astfel încât la final costumul să fie ceea ce dorește clientul.

10. Spencer by Ciprian Crăciun

SPENCER … produsul din garderoba ta

Conceptul sau creația acestei colecții are în centrul atenției masculinitatea, un amestec de putere, forță, seducție și magnetism. Bărbatul, care reușește să îmbine prestigiul profesional și carisma personală, folosindu-se de un cod vestimentar de înaltă clasă, pentru un succes garantat.

În cadrul evenimentului cei prezenți vor putea savura și prăjituri delicoase (Fantezia Decor), înghețate cu arome sofisticate (Bianco Milano) și o gamă largă de clătite gustoase (Clătităria Clatos).

De coafura manechinilor se vor ocupa Adriana Popescu, Cătălin’s Barbershop, Salon Expressive.

Machiajul manechinelor va fi realizat de Bianca Maxim (Salon Secrets of Beauty), Bianca Timiș, Bianca Verciuc.

Prezentatorii evenimentului vor fi Alexandra Catargiu și Raul Șipoș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.