O sătmăreancă, milionară în euro în Portugalia. Despre cine este vorba

Cea mai importantă rețea de clinici de înfrumusețare din Portugalia e deținută de o sătmăreancă, Mirela Șuta. Secretul de succes al sătmărencei noastre a fost dezvăluit de Carmen Avram, duminică (6 mai) seara la Antena 3, la emisiunea „În Premieră”.

Cu 17 ani în urmă, Mirela Șuta, o tânără absolventă de Medicină, a plecat din Satu Mare și peste ani a devenit milionară în euro, în celălalt colț al continentului, în Portugalia.

La început, sătmăreanca noastră spăla vase la un restaurant, iar apoi, împreună cu fratele său, și-au făcut o firmă de construcții.
„Am venit și m-am angajat ca spălătoreasă de vase la un restaurant. După o săptămâna am renunțat. Fratele meu lucra pe șantier și după trei luni ne-am gândit să ne facem o firmă de construcții”, a relatat românca.

Toată povestea a început cu 17 ani în urmă.

„Am învățat să pun gresie, faianță, să pun cărămidă … Încercam să fim foarte serioși. Am început de la zero, am ajuns la construcții de case, de blocuri, renovări de multe proprietăți și palate”, a spus Mirela Șuta în interviul acordat emisiunii „În premieră”.

Apoi, Mirela Șuta a investit 100.000 de euro în afacerea cu brandul Gerovital.

Mai întâi, românca a devenit distribuitor al cremelor Gerovital în Portugalia, după care și-a deschis prima clinică de tratamente de înfrumusețare și de slăbire după protocoalele Anei Aslan. După câțiva ani a ajuns la o întreagă rețea.

Mirela Șuta are astăzi șase centre de înfrumusețare în Portugalia și încasări de 400.000 de euro pe lună.

Sursa foto: www.antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.