Lite Center – testări gratuite până în luna iunie

Centrul de Întreținere a Sănătății Lite și-a deschis porțile în luna decembrie 2015 la adresa: str.Petofi Sandor Nr.5. Satu Mare. Centrul a fost înființat cu scopul de a ajuta locuitorii județului Satu Mare în crearea unei vieți mai fericite și mai sănătoase.

Managerul centrului, Abkorovits Maria vorbește despre succesul pe care l-au realizat până acum, și despre faptul că merg mai departe către obiectivul lor, pentru ca tot mai mulți oameni să cunoască Tehnologia Lite Center și astfel, să-și îmbunătățească starea de sănătate. Până în prezent au reușit să ajute mai mult de 3.100 de persoane.

A prezentat pe scurt produsele și serviciile Centrului Lite:

  • Testarea stării de sănătate cu aparatură ultra modernă. Aparatura pe care o folosim în testări are o reputație foarte bună atât în sectorul wellness, în tereapia naturistă cât și în medicina tradițională. Lunar numai aici în Satu Mare, la aceste testări participă mai mult de 100 de persoane. Unele dintre testări: măsurarea stresului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge, a nivelului glicemiei, a nivelului de colesterol, starea vaselor de sânge, glanda tiroidă, aciditatea organismului, măsurarea densității osoase, prostata.
  • Testarea calității apei potabile, măsurăm (apa de la robinet sau apă îmbuteliată) calitatea apei, să vedem dacă aceasta conține impurități, și dacă da, în ce cantitate, și pH-ul apei (alcaline sau acide).
  • Se utilizează produsele medicale și wellness, în vederea îmbunătățirii stării de sănătate.
  • În Centrul Lite puteți găsi aparate medicale și aparatură medicală complementară cu ajutorul cărora sute de mii de persoane din întreaga lume au primit înapoi sănătatea. Câteva dintre acestea: aparatul de terapie cu ozon, terapia cu ion negativ, technologia Celliant, care a fost dezvoltat în SUA, terapia cu lumină polarizată, predecesoarea acestuia primind premiul Nobel, și alte soluții, care pot ajuta la vindecarea mai multor boli: tensiune arterială, ateroscleroza, ulcer, diabet, boli de piele, dureri reumatice, probleme de prostată, boli respiratorii, dezinfecția alimentelor, obezitate …

De asemenea, am aflat de la Abkorovits Maria ca în viitor plănuiesc expansiunea și extinderea cu aparate de diagnosticare și tereapie de ultimă generație. Prin urmare este prevăzută angajarea de noi specialiști în domeniu, pentru a putea servi mai multor persoane, acelea care doresc cu adevărat o viață mai sănătoasă.

Abkorovits Maria ne-a făcut o surpriză, deoarece Lite Center oferă până pe data de 5 iunie locuitorilor județului Satu Mare posibilitatea de testare gratuită a organismului, urmând să se efectueze următoarele teste:

  • Testarea sistemului cardiovascular
  • Colesterol
  • Glicemie
  • Oxigenarea sângelui
  • Osteoporoza
  • Tiroida
  • Prostata

Astfel, până pe data de 5 iunie puteți să vă prezentați la aceste teste gratuite, deoarece costurile sunt în totalitate suportate de Centrul Lite.

Testările o să le le primiți la următoarea adresa: str.Petofi Sandor Nr. 5 Satu Mare.

Pentru testarea gratuită puteți să vă programați la nr. de telefon: 0756 163 512.

http://www.lite-center.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.