Două incendii în județ. Pompierii au intervenit de urgență (Foto)

În cursul acestui sfârșit de săptămână, pompierii au intervenit pentru stingerea a două incendii, în localităţile Negreşti-Oaş şi Turţ. Niciunul dintre cele două incendii nu s-a soldat cu victime.

Sâmbătă, 6 mai, la ora 20.29 pompierii au fost fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la un imobil părăsit, situat pe raza localităţii Negreşti-Oaş. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau în interiorul imobilului, unde era depozitată o cantitate mare de fân.

Prin eforturile echipajelor de intervenţie s-a reușit stingerea incendiului şi protejarea proprietăţilor învecinate.

În incendiu au ars aproximativ 1,5 tone de fân.

Cauza probabilă a incendiului a fost jarul unei ţigări aprinse aruncate la întâmplare peste plantele furajere depozitate în imobil.

De asemenea, salvatorii Punctului de Lucru Turţ au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă din localitatea Turţ, evenimentul fiind anunţat duminică, 7 mai, în jurul orei 12.00.

La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări bucătăria imobilului.

În urma incendiului au ars frigiderul şi elemente de mobilier din interiorul bucătăriei.

Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de un scurtcircuit electric produs la sistemul electric al frigiderului, în urma unei defecţiuni.

Niciunul dintre cele două incendii nu s-a soldat cu victime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.