Someș Futnet Cup – o sărbătoare a tenisului cu piciorul

În sala ”Dinamo” din Satu Mare, pe 6 mai a avut loc cea de-a doua ediție a Someș Futnet Cup, competiție organizată la probele de dublu și triplu, la care au luat parte 6 formații.
Acestea au fost împărțite, prin tragere la sorți, în două grupe, după care, în funcție de clasament, s-au jucat finalele.
Pe ambele tablouri, ultimul act le-a avut drept combatante pe Tengo Salonta și pe Victory Cluj, bihorenii fiind declarați câștigători atât la dublu, cât și la triplu. Echipa locală Junii Sătmarului s-a impus în finala mică de la dublu, cu JSF Cluj. Echipa de sub Feleac s-a revanșat la triplu, unde a ocupat locul al treilea.
La competiție au mai participat Rechinii Tehnici Câmpulung Moldovenesc și Dinamo Satu Mare.
Ca o concluzie a turneului, din partea organizatorilor, la final, Eduard Sever a declarat: ”Ne bucură că o astfel de competiție se dorește a deveni o tradiție pe malul Someșului. Tenisul cu piciorul reprezintă un sport, dar și o variantă de petrecere a timpului liber pentru sătmăreni. Este excelent că am putut organiza un concurs cu echipe consacrate, laolaltă cu debutanți. Opinăm că în viitor ne vom axa puternic pe dezvoltarea futnetului competițional la grupa de vârstă 8-14 ani, iar aici, la Satu Mare, futnetul va fi mereu la el acasă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.