Mirela Retegan revine în județul Satu Mare cu o donație de carte

Asociația „Curtea Veche” organizează luni, 8 mai, un eveniment în cadrul căruia oferă elevilor de la Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” din Carei peste 700 de volume potrivite vârstei lor. La eveniment va participa și Mirela Retegan de la „Gașca Zurli”.

Întâlnirea va atinge și latura dezvoltării personale printr-o serie de discursuri motivaționale ale invitaților: Iren Arsene Mate (preşedinte, Asociaţia Curtea Veche), Călin Pop (director vânzări, Azomureș), Adrian Lățea (director, Agrotex) și Mirela Retegan (fondator Gașca Zurli, antreprenor, blogger și autor al cărții „Astăzi este despre astăzi”) care le va povesti copiilor despre importanța lecturii pentru dezvoltarea creativității și o carieră de succes.

Elevii vor avea ocazia sa se bucure și de prezența Fetiței Zurli care o însoțește pe Mirela Retegan, cunoscută de copii ca fiind și „Tanti Prezentatoarea” din „Gașca Zurli”.

Acțiunea face parte dintr-un proiect amplu inițiat de Asociația „Curtea Veche” în cadrul programului național de lectură „Cărțile copilăriei”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.