Lt. col. Aurel Ulici la ceas aniversar

Locotenent Colonelul Aurel Ulici, şeful Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, îşi serbează azi, 5 mai, ziua de naştere.

Încadrat în structura frumoasei arme a pompierilor începând cu anul 1999, când a îmbrăţişat cariera militară, Aurel Ulici a urcat continuu în ierarhia militară.

Datorită devotamentului şi a implicării sale pe plan profesional, în anul 2003 ocupă funcţia de purtător de cuvânt al instituţiei, numele său fiind de atunci asociat cu cel al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare.

În toţi aceşti ani, a contribuit la crearea şi menţinerea unei imagini veridice şi favorabile a pompierilor sătmăreni, reprezentând ISU „Someş” Satu Mare cu instituţiile mass-media din ţară şi din străinătate.

Din luna mai a anului 2016, lt. col. Ulici Aurel se află la conducerea Centrului Operaţional, poziţie pe care o ocupă cu mult succes, reuşind să coordoneze şi să gestioneze întreaga activitate de intervenţie în situaţii de urgenţă.

La împlinirea celor 40 de ani, alături de familie, prieteni şi toţi cei dragi lui, colegii de la ISU „Someş” Satu Mare, îi transmit multă sănătate, prosperitate, succes în muncă şi un călduros „LA MULŢI ANI!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.