Seri Pozitive: „Citind printre semeni. Ghid intuitiv de iubire practică”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se astfel un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii. Temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat.

La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii mai este „Citind printre semeni. Ghid intuitiv de iubire practică”. Invitata serii este Anna Mureșan.

Născută pe meleaguri sătmărene, am studiat bio-chimia în liceu, apoi îndrumată mai în glumă, mai în serios de profesorul meu de biologie către folclor, mi-am îndreptat atenția asupra etnologiei în facultate, atrasă de farmecul ei aparte. Nefiind convinsă că ar fi suficient, am continuat cu masterul în București, completându-mi setea de cunoaștere și cu puțină antropologie culturală. Rămasă o vreme în capitală, mi-am întemeiat acolo familia și am lucrat câțiva ani în tumultul Micului Paris, cu cafenelele lui cochete, străzile aglomerate și diversitatea lui umană terifiantă și splendidă, în același timp.

În 2010, am hotărât să dăm glas rădăcinilor și ne-am întors acasă, la ai noștri. Dorința de a-i cunoaște pe semeni nu s-a ostoit niciun moment. Îmi face o plăcere nespusă să-i observ în plenitudinea lor, cu contradicții și scântei, cu bucurii și neplăceri, să-i ascult și, când mi se cere, să dau un sfat potrivit. Experiențele de viață trăite m-au ajutat să înțeleg câte puțin din tumultul prin care trecem cu toții. Undeva în adâncul ființei mele s-a iscat nevoia de a da mai departe din observațiile culese până acum – gesturi, cuvinte și emoții oglindite în alții. Ca să ne simplificăm existența, decongestionând atemporalul circuit de energii pe care le schimbăm necontenit cu ceilalți și mediul înconjurător. Câte puțin drag în fiecare zi înseamnă enorm pentru imaginea de ansamblu. Câte un gest înțeles și returnat cu dragoste pe zi nu pare mult. Și totuși …
Sunt Anna Mureșan și vă invit pentru o oră și un strop să vă priviți și să priviți lumea prin ochii mei. Și ai celor din preajma voastră. Să ascultăm mai puțin cu urechile și puțintel mai mult cu inima. Și sufletul.

„Seara pozitivă” din această lună va avea loc în data de 9 mai 2017, ora 18.00 – 20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3.

Înscrieri se pot face accesând următorul link: http://schimbarepozitiva.ro/citind-printre-semeni-ghid-intuitiv-de-iubire-practica/

Organizatorii vă așteaptă într-un nou concept, pentru a face diferența în această lume gri. Aduceț o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, SM Live și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.