Audiențe la Prefectură. Ce probleme au sătmărenii

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, şeful Serviciului Juridic şi Contencios Administrativ, Cosmin Dorle, respectiv consilierul pe relaţii publice, Florin Găzdac au susţinut azi, 2 mai, de la ora 10.00 audienţe cu cetăţenii.

În cadrul acestora, o familie din localitatea Unimăt, comuna Acâş a solicitat sprijin pentru clarificarea situaţiei închirieri păşunii comunale, având în vedere că a depus cerere pentru a beneficia de un corp de păşune pentru oile sale.

Prefectul a ascultat şi a studiat documentele prezentate de către fermieri, după care i-a îndrumat pe aceştia să depună un memoriu pentru a se verifica modalitatea prin care s-a gestionat păşunea comunală.

Un alt cetăţean prezent în audienţele de marţi, încadrat în grad de handicap accentuat, a cerut ajutor pentru a beneficia în continuare de locuinţă socială, asta în condiţiile în care i s-a pus în vedere de către autorităţile locale că va trebui să părăsească în curând spaţiul locativ pe care îl foloseşte în prezent.

În baza documentelor deţinute, prefectul a transmis că se va informa despre situaţia existentă şi că petentului i se va comunica soluţia finală dată de către instituţia care gestionează locuinţele sociale în municipiul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.