Accident cu trei răniți. Vezi detalii (Foto)

Polițiștii au stabilit vinovatul accidentului de luni, 1 mai, ce a avut loc la intrarea în Amați. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane și avarierea a trei autoturisme.

Din cercetările la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un sătmărean de 37 ani, aflat al volanul unei mașini pe strada Amațului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 28 de ani, din Satu Mare, pe care l-a proiectat într-o mașină care se afla parcată în afara părții carosabile.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a unei pasagere de 50 de ani, aflată în autoturismul condus regulamentar. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatatele fiind negative. Totodată, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.