Scandal în centrul Medieșului. Au ieșit din birt și s-au luat la bătaie (Foto)

Scandal monstru chiar în centrul comunei Medieșu Aurit. Doi bărbați s-au luat la bătaie, și asta după ce au băut împreună la o cârciumă din sat, spun localnicii. Incidentul a avut loc duminică, 30 aprilie.

Pentru a-i potoli, a fost nevoie de intervenția polițiștilor. La fața locului a fost solicitată și o ambulanță SMURD.

În timpul încăierării, unul dintre cei doi scandalagii l-a mușcat pe celălalt de ureche. Rudele victimei susțin că acesta i-a rupt pur și simplu urechea.

Și cum asta nu ar fi fost destul, s-a ajuns la o bătaie crâncenă, la fața locului ajungând rudele și prietenii celor doi scandalagii.

Pentru a evita vreo nenorocire, martorii au sunat la „112”. La scurt timp la faţa locului a sosit ambulanţa şi poliţiştii.

Dacă inițial nici nu a vrut să audă să meargă la spital, în cele din urmă cel cu urechea mușcată a fost convins să urce în ambulanță și să fie dus la spital.

„A avut loc un conflict spontan între două persoane, una de etnie romă și una de etnie română, care s-a soldat cu vătămări minore de o parte și de cealaltă”, a declarat polițistul Radu Tămaș de la Secția 3 Poliția Rurală Satu Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a lămuri de la ce a pornitr scxandalul.

Sursa foto: Antena 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.