„Ziua Veteranilor de Război”, marcată la Satu Mare

Prefectul Darius Filip a participat astăzi, 28 aprilie, la manifestarea dedicată „Zilei Veteranilor de Război”.

În cadrul evenimentului prefectul a dat citire mesajului ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia acestei zile:

„Nu numai astăzi trebuie să vă fim recunoscători pentru ceea ce ați făcut pentru țară. Nu numai astăzi trebuie să vă mărturisim dragostea noastră. Nu numai astăzi trebuie să vă mulțumim pentru modul eroic în care v-ați pus viața în slujba vieții generațiilor viitoare. Adică a vieții noastre, care vă suntem copii și nepoți.

Avem obligația morală să vă fim recunoscători tot timpul, să vă oferim zilnic dovezi de dragoste, să vă mulțumim în fiecare ceas pentru faptul că existați.

Dumneavoastră sunteți chipul viu al istoriei țării. Și chiar al istoriei lumii. Iar în fața istoriei nu poți veni decât cu emoție și cu recunoștință. Acestea sunt sentimentele care mă încearcă în momentul de față.

Este o mare bucurie și, totodată, o onoare pentru mine, ca într-un astfel de moment, să vă urez, dragii noștri veterani, în numele tuturor angajaților Ministerului de Interne, precum și în nume personal, viață lungă și multă sănătate.

La Mulți Ani!”, este mesajul ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

Tot cu acest prilej, reprezentantul Guvernului în teritoriu a transmis un scurt mesaj din partea Instituţiei Prefectului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.