Satu Mare vrea să-și aducă tinerii acasă. Vezi cum

Un proiect lansat de Primăria municipiului reședință de județ, intitulat „Satu Mare te așteaptă acasă”, își propune atragerea tinerilor studenți și masteranzi spre orașul natal, după finalizarea studiilor. Prin acest demers se are în vedere conștientizarea acestora că și Satu Mare este un oraș atractiv din punct de vedere al unei cariere.

Astfel, potrivit celor declarate de consilierul primarului, Butka Gergely, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, 27 aprilie, în zilele de 11 respectiv 12 mai, tinerii sătmăreni care studiază în Cluj-Napoca sunt așteptați la un târg de job-uri ce va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din municipiu. Acolo tinerii vor putea afla despre locurile de muncă din Satu Mare, despre angajatori și mediu de afaceri din orașul și județul nostru.

Inițiatorii acestui demers au luat deja legătura cu facultățile din Cluj. Cei care vor participa la acest târg de job-uri, vor completa, iar apoi vor intra într-o bază de date la care vor avea acces toți angajatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.