Un show care îți va lua mințile ! Magicianul Vlad Grigorescu vine la Satu Mare

Vlad Grigorescu – magician, mentalist, iluzionist, finalist la „Românii au Talent”, câștigător și coprezentator la iUmor – te provoacă să ieși din casă și să participi la un show care-ți va lua mințile. #MINDSHOW, spectacolul 100% interactiv, plin de umor, mister și emoții va avea loc joi, în 18 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, B-dul Transilvania, nr. 3.

Ultimele noutăți vor fi publicate pe pagina evenimentului: http://bit.ly/MindshowSatuMare.

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma: http://bit.ly/bileteMindshowSatuMare.

#MINDSHOW face parte din seria spectacolelor pe care Vlad Grigorescu le prezintă în întreaga țară, prin intermediul turneului #MINDFUCK TOUR. Demonstrațiile sale combină tehnici psihologice de manipulare și intuiție cu tehnologie multimedia și interactivitate, pentru a crea iluzia unui al șaselea simț. Vlad Grigorescu a adus conceptul de mentalism și hipnoză de scenă în România și este recunoscut pentru scepticismul său privind paranormalul.

„Când eram mic, tata mi-a arătat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Știa și el un truc și voia să mă țină ocupat. M-a ținut ocupat toată viața. Am studiat tot ce am prins despre această artă, am învățat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopți citind despre magie. Pentru mine magia înseamnă mai mult decât trucuri. Ca și muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o formă de artă prin care se pot transmite mesaje și emoții. Magicianul nu trebuie să fie cel care vine pe scenă cu aroganță pentru că el a învățat câteva trucuri, ci trebuie să fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfârșitul căruia, spectatorul să fie mai „bogat”. Până la urmă … poate că tata chiar este magician” spune Vlad Grigorescu.

MINDSHOW este o experiență LIVE unică. Cu sute de spectacole la activ, iluzionistul a prestat pentru clienți de clasă înaltă, dar și pentru corporații, teatre și în emisiuni TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.