„Confesiunile cărturarului”, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Cenaclului „Cronograf” și Asociația Scriitorilor de Nord Vest, organizează o nouă întâlnire „Confesiunile cărturarului”, vineri, 28 aprilie, cu începere de la ora 13.00. Evenimentul va avea loc în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” a Bibliotecii Județene.

Ideea organizatorilor este aceea de a prezenta publicului, în ultima zi de vineri a fiecărei luni calendaristice, un scriitor sătmărean. La întâlnirea cu cititorii va fi prezent scriitorul Gheorghe Cormoș.

Gheorghe Cormoş s-a născut la 1 aprilie 1957 în satul Tireac (judeţul Satu Mare). Are studii de artă decorativă pe care le-a făcut la Liceul de Arte „Aurel Popp” Satu Mare. Este membru al cenaclurilor „Cronograf” și „Afirmarea”.

A apărut în Antologia „Excelsior” din 1976 cu o prefață de Constanța Buzea; Cuvinte din Nord I, Antologia Afirmarea I, II, III, dar și în revistele: „Cronograf”, „Poesis”, „Citadela”, „Mesagerul albastru”, „Luceafărul”, „Tribuna”, „Flacăra” și „Cetatea culturală”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.