Vrei să mergi la Electric Castle 2017 ? Vezi cât de costă

Festivalul de muzică Electric Castle din acest an va atrage 130.000 de participanți, dintre care 10% străini, estimează agenția de turism Eximtur. Evenimentul, ajuns în acest an la acea de-a V-a ediție, se va desfășura în perioada 12-16 iunie pe o suprafață de 22 de hectare a domeniului Castelului Banffy.

„Noi am pregătit pachete care pot fi cumpărate și cu vouchere de vacanță, nu numai pentru Electric Castle și Cluj, ci și pentru alte orașe unde vor avea loc evenimente în acest an. Pentru Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Suceava, Iași, București, Constanța pachetele pot conține și bilete de avion, transportul cu avionul scurtând considerabil durata călătoriei între orașe”, spune Lucia Nora Morariu, directorul general al Eximtur.

Pe cele nouă scene ale festivalului vor urca peste 200 de artiști, printre care Deadmau5, alt-J, Franz Ferdinand, Zedd si Paul van Dyk. Evenimentul va atrage și 10% turiști străini din peste 30 de țări, care participă de regulă la astfel de evenimente organizate în Europa.

Pachetele care conțin cazare și abonamente la toate concertele anunțate pentru ediția din acest an, încep de la 790 de lei/persoană la o pensiune de două stele, cu patru nopți de cazare și pot ajunge până la 230 de euro/persoană la un hotel de 5 stele, cu trei nopți de cazare, ambele oferte cu abonament General Access Electric Castle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.