Trei persoane s-au înscris în audiențele de la Prefectură. Ce probleme au

O femeie din Apateu (comuna Culciu), Melinda Safrany, cere ajutorul Prefecturii pentru a obține o locuință socială în localitate. În cadrul audiențelor organizate astăzi, 25 aprilie de Instiutuția Prefectului, femeia a spus că are trei copii, iar din partea Primăriei Culciu i s-a comunicat că pe raza comunei nu sunt locuințe sociale disponibile.

Problemele cetățenilor au fost ascultate de către prefectul Darius Filip, subprefectul Altfatter Tamas, şeful Serviciului Juridic, Cosmin Dorle, consilierul pe relaţii publice, Florin Găzdac şi un reprezentant din partea Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Satu Mare.

O femeie din Culciu a venit să solicite ajutorul Prefecturii în vederea obţinerii unei locuinţe sociale. Femeia spune că timp cinci ani de zile stă cu chirie „ne mutăm dintr-o casă în alta”. Aceasta a depus o cerere și la Primăria din Culciu, însă i s-a comunicat că nu poate fi ajutată. Melinda Safrany spune că are trei copii.

O altă persoană, Rozalia Toth din Satu Mare, a solicitat sprijin pentru accesul într-un spaţiu comun al blocului în care locuieşte.

Ștefan Șomogyi a cerut clarificarea situaţiei plăţii indemnizaţiei de handicap pentru soacra sa, Magdalena Meker din Turulung.

Prefectul a luat la cunoştinţă problemele acestora, în două cazuri a propus depunerea unor memorii explicite pentru a se identifica modalitatea de soluţionare a problemelor ridicate, iar într-un caz s-a propus soluţie imediată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.