Pregătiri pentru Sâmbra Oilor. Când va avea loc

Sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a găzduit astăzi, 25 aprilie, de la ora 13.00 o şedinţă de lucru privind pregătirea celei de-a 61-a ediţii a tradiţionalei sărbători câmpeneşti Sâmbra Oilor. Evenimentul se va desfășurat în data de 7 mai.

La şedinţă au participat prefectul Darius Filip, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, vicepreşedintele Ioan Rus, directorul de cancelarie al prefectului, Cecilia Marinescu, reprezentanţii Primăriilor Negreşti-Oaş şi Certeze, şefi de structuri din Ministerul Afacerilor Interne, directori de instituţii deconcentrate cu atribuţii în domeniul sanitar şi pentru siguranţa alimentelor, respectiv în cultură.

În cadrul întâlnirii de comandament prefectul Darius Filip a trecut în revistă măsurile specifice pentru fiecare instituţie în parte, stabilindu-se că fiecare autoritate este pregătită pentru evenimentul ce se va desfăşura duminică, 7 mai, de la ora 12.00 pe dealul de la Huta Certeze şi Moişeni.

Următoarea întâlnire cu toţi cei implicaţi se va desfăşura miercuri, 3 mai, de la ora 12.00 pe dealul de la Huta Certeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.