Marcel Chirazi: „Vom schimba fața blogului, ne gândim și la un alt nume”

L-am cunoscut cu aproximativ un an în urmă, întâmplător, prin intermediul unei „povești” pe care a ales să o împărtășească și cititorilor ziarului nostru. Marcel Chirazi, căci despre el este vorba, este un tânăr de 22 de ani, pasionat de frumos, de călătorii și nu în ultimul rând, de tehnologie.

La acea vreme am povestit despre blogul său, „o existență” mai aparte în lumea virtuală, dacă socotim tematicile abordate de către tânărul student la Științe Juridice.

Într-un interviu acordat ziarului nostru (http://www.satmareanul.net/2016/04/07/marcel-chirazi-fiecare-trebuie-sa-si-gaseasca-stilul-in-propria-lui-poveste/), Marcel ne-a vorbit anul trecut despre propria sa poveste de viață, despre propriile experiențe, trăiri și nu în ultimul rând despre liniile vestimentare, pe marginea cărora a publicat o serie de articole și interviuri, cu un impact deosebit în rândul cititorilor.

Și așa cum îi stă bine unei povești gândite să alunge vălul de pe noi și noi dimensiuni ale cotidianului, Marcel, împreună cu alți câțiva colaboratori de la o firmă din Capitală, se gândește să dinamizeze blogul și să vină cu noi povești mult mai cool, și spuse într-un stil mai aparte. Într-un cuvânt, a decis să regândească toată povestea blogului său și să revină în fața cititorilor cu un nou format, care să se plieze mult mai bine pe gusturile celor care îi buchisesc site-ul.

Dar pentru că ne-a făcut o vizită să ne povestească câte ceva despre noul său proiect, ar fi bine să-l lăsăm tocmai pe el să ne dezvăluie puțin din ideile pe care se va baza blogul său rebranduit.

„Recent am întâlnit o echipă extraordinară din București cu care am început să colaborez. Se ocupă de tot ce înseamnă publicitate, marketing online și am început o colaborare în sensul de a-mi susține proiectul, adică mă ajută în evoluția și în gestionarea mult mai bună a lucrurilor pe parte de marketing și pe parte de colaborări. Acesta este un lucru extraordinar care se întâmplă”, spune Marcel.

Momentan se lucrează la „șlefuirea” întregului proiect. De fapt este vorba despre o rebranduire.

„Vom schimba fața blogului, ne gândim și la un alt nume, ceva care să fie mult mai cache decât cel din din momentul de față”, spune Marcel.

Marcel spune că va diversifica abordarea subiectelor, alegând „o abordare mai prietenească” cu cititorii săi. Cum se va face asta ? Printr-o „îmblânzire” sau regândire a stilului scriitoricesc, care se va plia mult mai bine pe cerințele cititorilor săi.

În prezent blogul se află în mentenanță și se lucrează pe partea de designe a site-ului și se va alege și un logo mult mai interesant.

„Eu îmi doresc o schimbare de imagine. De fapt, tot timpul am lucrat la această parte de imagine, dar am zis că ar trebui să lucrez puțin și la adresabilitatea cu care mă prezint în fața cititorilor mei. O să mă reinventez și vreau să ies puțin din zona de confort și prin asta să descopăr noi dimensiuni și perspective ale stilului, despre asta este vorba”, spune Marcel.

De asemenea, pe viitor, cititorii vor avea parte de mult mai multe video-uri, adică vor fi folosite toate „instrumentele” tehnologice disponibile, pentru ca cititorii să aibă la îndemână cât mai multe informații adaptate cerințelor lor.

Una peste alta, proiectul se anunță a fi unul promițător și așteptăm cu interes să vedem cum va arăta noua imagine a blogului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.