Doina Feher, aleasă președinte al Organizației Municipale a PNL Satu Mare

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, a câștigat alegerile interne pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PNL Satu Mare. Conferința de alegeri a avut loc azi, 24 aprilie, la Muzeul Județean Satu Mare.

La eveniment au participat, în calitate de invitați, și președinții Organizațiilor Municipale ale UDMR și FDG Satu Mare, primarul Kereskenyi Gabor respectiv Iosif Holczli.

Pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PNL Satu Mare au candidat Doina Feher și Emilia Enătescu.

Scrutinul intern a fost câștigat de Doina Feher cu 70 de voturi. Contracandidata sa, Emilia Enătescu, a adunat 63 de voturi.

“Am decis să candidez la funcția de președinte al Organizației Municipale PNL Satu Mare, alături de o echipă puternică și unită care va respecta valorile democratice și coordonatele profesionale specifice PNL. Cred în valoarea fiecărui membru PNL și vă asigur de tot respectul și considerația mea”, spune noul președinte al Organizației Municipale a PNL Satu Mare.

Urmează alegerile noii conduceri al Organizației Județene a PNL Satu Mare. Conferința de alegeri va avea loc vineri, 28 aprilie, de la ora 16.00, la Filarmonica “Dinu Lipatti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.