A făcut prăpăd și a fugit de la locul accidentului. Avea permisul expirat din 2006

Șoferul care a accidentat un biciclist pe o stradă din Odoreu, s-a răsturnat cu mașina iar apoi a fugit de la locul evenimentului rutier s-a predat polițiștilor. Accidentul a avut loc vineri (21 aprilie) seara în Odoreu. Bărbatul de 39 de ani avea permisul de conducere expirat din 22 noiembrie 2006.

Polițiștii au stabilit faptul că un șofer care circula cu un autoturism pe strada Înfrățirii din Odoreu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de circulație accidentând ușor un bărbat de 49 de ani, după care a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de mers, izbindu-se de un stâlp de electricitate și de gardul unui imobil.

Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiștilor.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un sătmărean de 39 de ani. Totodată, polițiștii au constatat că cel în cauză avea permisul de conducere cu valabilitatea expirată din data de 22.11.2006.

În data de 22 aprilie, bărbatul s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Satu Mare.

Cel în cauză, este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.