Ileana Blidar (PNL): „Am decis să candidez la aceste alegeri interne”

Consilierul județean Ileana Blidar intră în cursa internă în ceea ce privește alegerile de la sfârșitul acestei luni din cadrul PNL Satu Mare. Anunțul a fost făcut astăzi, 19 aprilie pe Facebook.

Contactată telefonic, Ileana Blidar a declarat pentru redactorii de la Sătmăreanul că va candida în mod categoric, dar încă nu s-a decis dacă va intra în cursa pentru șefia Organizației Municipale sau a celui Județene a PNL Satu Mare. „Însă intenția rămâne valabilă. Da, vreau să candidez”, spune Ileana Blidar.

„Am decis să candidez la aceste alegeri interne, pentru că încă mai cred că, PNL este un partid al oamenilor la care nu le poți frâna libertatea de exprimare, precum o fac alte partide. Simplu motiv este că din el fac (sau făceau) parte personalități, care nu urmează (sau urmau) pe cineva pe care nu l-au ales lider. În plus, am curaj, am valori, și am avut rezultate bune în activitatea politică de până acum. Așa că, succes, Ileana!”, este mesajul postat pe Facebook de către consilierul județean Ileana Blidar.

Vă reamintim că până acum și-a mai anunțat candidatura la președinția partidului și consilierul județean Adrian Cozma.

Conferința Județeană de Alegeri a PNL Satu Mare va avea loc în data de 28 aprilie.

La conferință sunt așteptați să participe 350 de delegați din 56 de filiale ale PNL din județ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.