Consilierii municipali, convocați în ședință extraordinară. Vezi motivul

Acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” al municipiului Satu Mare este tema ședinței extraordinare de joi, 20 aprilie, a Consiliului municipal Satu Mare. Proiectul de horâre a fost inițiat de către grupurile de consilieri PSD și PNL, respectiv de primarul Kereskenyi Gabor.

„Având în vedere:

Activitatea îndelungată de carieră artistică a interpretului de muzică populară pe scenele din întreaga ţară şi nu numai, unde a reprezentat cu cinste şi demnitate tradiţiile şi portul popular sătmărean;

Aniversarea celor patruzeci de ani de prestigioasă carieră artistică printr-un concert aniversar ce va avea loc în municipiul Satu Mare;

Ne onorează să propunem acordarea titlului de „Cetăţean de onoare al municipiului Satu Mare” interpretului de muzică populară Nicolae Mureşan”, se arată în expunerea de motive al proiectului de hotărâre.

De altfel, vineri, 21 aprilie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare va avea loc un concert aniversar dedicat marelui rapsod.

În cadrul concertului, alături de Nicolae Mureșan, pe scenă vor urca artiști consacrați precum: Nicolae Furdui-Iancu, Sava Negrean-Brudașcu, Ioan Bocșa, Veta Biriș, Florentina și Petre Giurgi, etc.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Biletele le puteți găsi la caseria Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare (tel.: 0261-714997).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.