Adrian Albu intră în cursa pentru șefia PNL Satu Mare. Deputatul Romeo Nicoară, printre susținătorii acestuia

Viceprimarul municipiului Satu Mare, liberalul Adrian Albu, și-a anunțat azi, 19 aprilie, candidatura la șefia Organizației Județene a PNL Satu Mare. Printre susținătorii lui Albu se găsesc primari, viceprimari, consilieri județeni, dar și deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară.

La conferința de presă a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean, în prezent președintele PNL Satu Mare, Ioan Rus.

Dintre susținătorii lui Adrian Albu, la conferința de presă au participat: deputatul Romeo Nicoară; vicepreședintele CJ, Ioan Rus; Petru Zeicu, un vechi membru al Partidului Național Liberal; primarul din Târșolț, Grigore Pop; Ioan Irime, primarul comunei Turț; Dan Bontea din partea PNL Carei; consilierul negreștean Mihai Miclăuș; Vasile Tătăran, viceprimarul din Homoroade; consilierul județean Carmen Dobra; primarul din Vama, Vasile Corodan; viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher; primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma; primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba; Victor Cernea de la Organizația de Tineret a PNL Satu Mare; Sorin Ghilea; primarul din Beltiug, Ioan Bartok; primarul din Tarna Mare, Monica Sobius; viceprimarul din Turț, Grigor Zimbru; viceprimarul din Apa, Daniel Sălăgean, etc.

„Domnul viceprimar Adrian Albu este, dacă îmi permiteți această formulare, rodul unei hotărâri a noastre pe care am luat-o în acest mare grup de susținători format din demnitari PNL locali, județeni, naționali, pentru că noi considerăm că aceasta este o decizie bună pentru PNL Satu Mare. În cursul lunii aprilie, vom hotărî conducerea județeană a PNL Satu Mare pentru următorii 4 ani. Nu ne este indiferent cum va fi această conducere și ce obiective va avea pentru următorii ani pentru relansarea Partidului Național Liberal. De acea, eu mă bucur foarte mult că suntem într-un număr atât de mare, care susținem această idee și această opțiune într-un singur sens, așa cum am spus, pentru relansarea și dezvoltarea PNL Satu Mare”, a declarat deputatul liberal Romeo Nicoară.

În luarea de cuvânt, Adrian Albu a subliniat faptul că își dorește o organizație echilibrată și puternică.

„Eu și noi ne dorim o organizație echilibrată și puternică, în care toți membrii care și-au dovedit adeziunea și și-au dovedit dorința de a activa în rândurile Partidului Național Liberal să-și aibă locul în această organizație. Am dori să facem o organizație puternică, un Partid Național Liberal în Satu Mare puternic și să fim o contrapondere la Partidul Social Democrat. În egală măsură, în perioada următoare vom sta, așa cum am stat și până acuma cu ochii pe guvernarea PSD-ALDE care deja a început să dea mici rateuri în România și nu în ultimul rând vrem să vă mai promitem odată dacă este cazul, și să le promitem tuturor cetățenilor că ne vom folosi toată energia și toate capacitățile pentru a ne pune în slujba cetățenilor și vom încerca să aducem un zâmbet de mulțumire pe fața cetățenilor”, a declarat Adrian Albu.

Conferința Județeană de Alegeri va avea loc în data de 28 aprilie, la ora 16.00, la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.