Un șofer riscă să-și petreacă Paștele în arest. Ce a făcut

Un bărbat de 29 de ani din Bixad a ajuns vineri, 14 aprilie în Arestul Poliției după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini. Mai mult decât atât, mașina pe care o conducea avea numerele provizorii expirate din data de 5 ianuarie 2017.

În cursul zilei de ieri a fost oprit în trafic de către polițiști un bărbat de 29 de ani din comuna Bixad, care a condus un autoturism pe strada Principală din Boinești, având valabilitatea numerelor provizorii expirată încă din data de 5 ianuarie 2017.

Extinzând verificările, oamenii legii au constatat că cel de la volan nu deține permis de conducere dar și faptul că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, etilotestul indicând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, fiind cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.