Bătrânul dat dispărut zilele trecute, a fost găsit. Bărbatul este teafăr

Bărbatul în vârstă de 85 de ani, Cornel Crișan, care a dispărut joi, 13 aprilie, de la Centrul Sf. Ioan din Păulești a fost găsit în cursul acestei zile (azi, 15 aprilie). Bătrânul a fost găsit pe malul Someșului, între Păulești și Satu Mare.

“Bărbatul de 85 de ani care a plecat de la Centrul de îngrijire a fost găsit, după eforturi susținute ale autorităților statului: poliție, jandarmerie pompieri e.t.c. cărora le mulțumim !

Mulțumim cetățenilor, în special tinerilor din Păulești care au avut un rol hotărâtor în rezolvarea problemei! Pornind de la astfel de situații începe să se clădească solidaritatea unei comunități!

Felicitări băieți!”, scrie primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea, pe pagina sa de Facebook.

Sub coordonarea polițiștilor, peste 40 de persoane au format astăzi, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei comunei Păulești, echipe de căutare a bărbatului dispărut.

Polițiștilor li s-au alăturat și jandarmi și pompieri, dar și voluntari din Păulești.

Bărbatul dispărut fiind găsit în jurul orei 15.00, pe malul râului Someș, la limita teritorială dintre Păulești și Satu Mare.

Cel în cauză a fost preluat de Ambulanță, urmând a fi supus în unitatea spitalicească județeană unor investigații medicale amănunțite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.