Adrian Cozma și-a anunțat candidatura la președinția PNL Satu Mare

Consilierul județean Adrian Cozma și-a anunțat oficial candidatura la președinția Organizației Județene a PNL Satu Mare. La conferința de presă organizată astăzi, 11 aprilie, la sediul PNL din Piața Libertății, alături de Cozma au participat și o parte dintre primarii și viceprimarii liberali din județ.

Dintre primarii prezenți îi amintim pe edilii din: Călinești-Oaș, Dinu Birtoc; Păulești – Zenoviu Bontea; Marinel Rotar – Santău; Cosmin Varga – Pișcolt; iar dintre viceprimari pe cei ai comunelor Terebești și Santău, Tudor Chiorean respectiv Sergiu Silaghi.

Totodată, la conferința de presă au fost prezenți și: președintele Organizației de Tineret a PNL, Cristian Beseni, președintele Organizației de Pensionari și Persoanelor de Vârsta a Treia, Petrică Silaghi dar și un vechi liberal, Ștefan Iștoc.

„Am acceptat invitația, am acceptat propunerea a unei părți a colegilor din Partidul Național Liberal Satu Mare de a candida pentru funcția de președinte a PNL Satu Mare. Am acceptat această idee, desigur, văzând că este nevoie de reformă, este nevoie de o nouă forță politică în interiorul partidului, și nu numai, și de asemenea, suntem datori să dăm un semnal de unitate, un semnal de reconstrucție, un semnal de recredibilizare a Partidului Național Liberal. Sigur, datori fiind față de sătmărenii care au avut încredere în Partidul Național Liberal dar poate la ultimele alegeri nu am prezentat suficientă încredere sau poate nu am comunicat suficient de bine încât să-i determinăm pe aceștia să ne voteze”, a declarat Cozma.

Referitor la echipa care se conturează în jurul său, Adrian Cozma spune că este vorba despre oameni competenți, de primari și viceprimari liberali, care au demonstrat atât pe plan politic cât și profesional.

„Pornesc cu gândul de a veni cu o echipă competentă, oameni care au demonstrat că se poate, am alături primari, am alături oameni care au demonstrat atât pe plan politic cât și profesional. Sigur, că nu se limitează echipa pe care doresc să o construiesc în interiorul Partidului Național Liberal doar la cei care suntem astăzi prezenți. Nu este o echipă a mea, este o echipă a Partidului Național Liberal, sunt și mulți alți colegi care îmi sunt alături. Până la urmă este vorba de a susține niște principii, o altă față a Partidului Național Liberal”, a declarat Cozma.

Întrebat dacă și-a mai depus cineva candidatura pentru funcția de președinte, Cozma a spus că până în prezent este primul care și-a asumat intenția, însă candidaturile pot fi depuse până în data de 23 aprilie, adică cu cinci zile înainte de alegeri.

Conferința Județeană de Alegeri a PNL Satu Mare va avea loc în data de 28 aprilie. La conferință vor participa 350 de delegați din 56 de filiale ale PNL din județ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.