Ce vei face după terminarea liceului ? Caută răspunsul la „UniversiDay” Satu Mare (Foto)

Caravana Educațională „UniversiDay”, inițiată de Grupul EDUCATIVA poposește timp de două zile la Satu Mare. „Târgul educațional” și-a deschis azi (10 aprilie) dimineață porțile la Colegiul Național „Doamna Stanca”, iar marți, 11 aprilie, târgul se mută la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Imediat după ora 09.00, târgul a fost invadat de către elevii interesați să-și găsească o facultate din țară, ori din străinătate, unde să studieze după terminarea liceului.
Evenimentul este un târg expozițional unde elevii pot afla de la expozanți despre oportunitățile de studiu în străinătate și în România, precum și despre oportunități de voluntariat și dezvoltare profesională.

Printre expozanții prezenți la Caravana „UniversiDay” Satu Mare se numără: The Entrepreneurship Academy (prima facultate de antreprenoriat din România), programe de consiliere pentru studii în Europa (EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA), program de consiliere pentru alegerea facultății în România (Opțiuni.ro).

Pentru elevii care încă nu s-au gândit la ce facultate să aplice după ce termină clasa a XII-a, evenimentul este o foarte bună sursă de informare. Aceștia pot afla ce domenii de studiu oferă universitățile din România și din străinătate astfel încât să aleagă ceea ce este cel mai potrivit pentru ei.

Pentru elevii care sunt tentați să aplice la o universitate din străinătate, sunt prezenți la târg și reprezentanți ai programelor de consiliere.

Târgul este deschis până la ora 16.00.

Participarea la eveniment este gratuită, pe bază de înscriere pe www.universiday.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.