Duminica Floriilor: „Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori”

Duminica Floriilor este una dintre cele mai de seamă sărbători din calendarul creștin. Tot de Florii își sărbătoresc ziua de nume și milioane de persoane. V-am pregătit căteva mesaje și urări pe care puteți să le trimiteți celor care își serbează ziua de nume, duminică, 9 aprilie.

Iată numele care se sărbătoresc de Florii: Anemona, Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Micsunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

În continuare urmează căteva mesaje și urări de Florii:

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

De ziua ta să înfloreşti precum o floare care se deschide uşor, răspândind frumuseţe şi bucurie în inimile tuturor. La mulţi ani!

Sper că Duminică Floriilor să îţi aducă multă pace sufletească iar iubirea divină să se reverse asupra ta în sclipirile luminei sfinte. La mulţi ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare şi iubitoare.

De ziua ce-ţi surâde-n prag,

Şi-i porţi frumosu-i nume,

Eu îţi doresc tot ce-i mai drag,

Şi mai frumos pe lume.

La mulţi ani! Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte şi să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru tine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La Mulţi Ani!

Să-ţi aducă Dumnezeu o primăvară eternă în suflet! La Mulţi Ani!

Sper că această zi specială să îţi aducă tone de fericire în calea ta. La mulţi ani, de Florii!

Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viaţă numai flori,

Noroc şi bucurie. La Mulţi Ani!

Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La mulţi ani!

Pentru că eşti o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer „La mulţi ani” unei alte flori!

Pe o petală de lalea,

La Mulţi Ani din partea mea, iar pe una de bujor,

Te iubesc şi te ador!

La mulţi ani!

Din adâncul sufletului îţi urez un drum presărat cu bucurie, zâmbete, iubire şi fericire!

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta. Soarele a aflat şi el, luna şi ea! Fericire ţi-au adus, iar mie împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.