Romeo Nicoară: ”E nevoie de o relaxare mai accentuată a legislației referitoare la angajări în sectorul privat”

Este nevoie de o relaxare mai accentuată a legislației referitoare la angajări în sectorul privat, este opinia deputatului PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară. Prezent azi, 7 aprilie, la deschiderea Bursei locurilor de muncă ce are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, parlamentarul a subliniat și faptul că economia sătmăreană are nevoie să fie stimulată, în vederea creșterii numărului de angajări.

„Știu că sunt diverse companii care au probleme în a-și găsi oameni ca să ocupe posturile vacante pe care le au. De aceea, în opinia mea aș pleda pentru o legislație mai relaxată din acest punct de vedere, o legislație care să permită angajatorilor, angajări mai ușoare și care să scadă povara fiscală pe angajatori. Este nevoie, și în Satu Mare, și în restul țării de acest lucru pentru că vedem, job-urile la stat sunt foarte multe, de multe ori sunt plătite bine și economia privată a rămas puțin în urmă cu acest lucru. De acea aș spune că e nevoie de o relaxare mai accentuată a legislației referitoare la angajări în sectorul privat”, a declarat Romeo Nicoară.

De asemenea, parlamentarul liberal a vorbit despre importanța stimulării economiei locale, ca motor al dezvoltării societății.

„Felicit pe această cale AJOFM Satu Mare pentru efortul depus și pentru transparența de care dau dovadă a sprijini economia locală sătmăreană. Iată că sunt peste 60 de angajatori care își prezintă oferta către locuitorii municipiului și județului Satu Mare care sunt în căutarea unui loc de muncă. Este un lucru lăudabil pentru că economia locală, economia sătmăreană are nevoie de dezvoltare, are nevoie să fie stimulată să se facă cât mai multe angajări”, spune Nicoară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.