Primar de Satu Mare, înjunghiat

O știre interesantă ne-a atras atenția azi (7 aprilie) dimineață, care a făcut deja înconjurul țării. Un primar a fost înjughiat de către un localnic și a fost internat în spital. Este vorba despre primarul comunei Satu Mare, din județul Harghita.

Poate nu ați știut, însă și harghitenii au un … Satu Mare. Una peste alta, primarul localității, Kovacs Imre, a ajuns joi (6 aprilie) seara la spital după ce a fost înjunghiat de un localnic căruia i-a atras atenția că și-a dus animalele la pășunat într-un loc interzis.

De altfel, în data de 5 aprilie, Consiliul Local din Satu Mare a interzis pășunatul animalelor pe terenurile aparținând comunei.

Edilul a fost anunțat că un localnic a lăsat pe o pășune din sat mai multe vaci, motiv pentru care s-a dus la locul respectiv. Kovacs Imre i-a spus proprietarului animalelor că pășunatul este interzis în acea zonă și să-și ducă vacile acasă, moment în care acesta s-a apropiat de el și l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, după care a fugit.

Primarul a suferit mai multe plăgi pe brațe și umeri, însă starea acestuia este stabilă și este în afara oricărui pericol.

Agresorul, un bărbat de 41 de ani, este căutat de polițiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.