Bal caritabil la Esedra. Din suflet de copil, pentru copii ! (Galerie foto)

Sala de evenimente „Esedra” este în această seară (azi, 7 aprilie), gazda unui bal caritabil, intitulat „Balul Primăverii”, o acțiune organizată cu scopul de a veni în ajutorul unei familii cu șase copii.

Evenimentul este organizat de Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Doamna Stanca” din Satu Mare.

Alături de elevi, la balul de astăzi participă și dascălii acestora, dar și reprezentanţi ai Asociaţiei de părinţi „Doamna Stanca”.

„Idea a venit din nevoia noastră, a sufletului nostru, de a ajuta această familie cu șase copii. Tatăl copiilor, din nefericire, a trecut într-o altă viață. Mama însă trăiește și se străduiește să-i trimită pe copii la școală. Vreau să vă spun că tot ce se vede în seara asta s-a realizat prin munca elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca”, a declarat directorul instituției de învățământ, prof. Anna-Maria Marușca.

Familia pentru care se strâng donațiile nu a fost prezentă la balul din această seară. Astfel, donațiile strânse vor fi înmânate ulterior celor șase copii.

Din programul evenimentului de la Esedra fac parte momente artistice dar și multe surprize, pregătite de către organizatori.
Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.