NEPI lansează o dezbatere publică. Investiția de la Satu Mare în centrul atenției

Cei de la NEPI au lansat astăzi, 7 aprilie, intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) în ceea ce privește construirea centrului comercial de pe Drumul Careiului din Satu Mare. 

Sătmărenii pot să vină cu observații și propuneri în intervalul 10-20 aprilie. Sesizările pot fi depuse la Centrul de Informații cu Cetățenii din cadrul Primăriei Satu Mare, anunțate prin numărul de telefon 0261-827555, sau prin e-mail: consultarepublica@satu-mare.ro

Potrivit reprezentanților NEPI, PUZ-ul va fi elaborat în vederea construirii unui centru comercial, dar și ai altor lucrări conexe, precum: drumuri, platforme, parcări, amenajări accese, etc.

Inițiatorul anunțului este NEPI FIFTEEN Estade Administration SRL București.

Referitor la Mega Mall-ul de la Satu Mare, ce va fi construit pe Drumul Careiului, acesta va fi unul modern și va avea două faţade. Una dintre fațade va fi către Drumul Careiului, iar cealaltă către Someş.

Mall-ului de la Satu Mare va avea 28.700 de metri pătrați. Potrivit estimărilor, construcția va fi începută în acest an, iar investiţia se ridică la suma de 40 de milioane de euro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.