Aproape 700 de locuri de muncă disponibile, vineri la bursă

Aproape 700 de locuri de muncă vor fi scoase la bătaie vineri, 7 aprilie, în cadrul Bursei Generale a Locurilor de Muncă de la Satu Mare. Acțiunea se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar 08.00-16.00.

Până la această dată au fost contactați 145 de agenți economici din care un număr de 55 au confirmat participarea. Au fost depistate 698 de locuri de muncă în diverse meserii precum: lăcătuș mechanic; operator la mașini unelte cu comandă numerică; sudor; dulgher; muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor; confectioner asamblor articole textile; vulcanizator piese cauciuc, strungar universal; confecționer asamblor articole textile; tricotor; cusător piese din piele și înlocuitori; inginer mechanic; inginer chemist; inginer automatist; montator subansamble, etc.

Angajatorii care mai doresc să participle la bursă sunt invitați să-și depună oferta de locuri de muncă vacante la AJOFM Satu Mare, până azi, 6 aprilie, la ora 16.30, la telefon 0261/770237 sau e-mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.