Patronul Florisal începe vânzarea/închirierea spațiilor din complexul Platinia Cluj-Napoca

Omul de afaceri Vasile Pușcaș, cel care controlează firma de colectare a deșeurilor Florisal din Satu Mare, se pregătește ca, din luna mai, să înceapă vânzarea sau închirierea apartamentelor, birourilor și spațiilor comerciale din proiectul rezidențial Platinia din Cluj-Napoca. Investiția se ridică la suma de 25 de milioane de euro.

Complexul rezidențial este construit pe o parte din terenul fostei fabrici de bere Ursus, demolată în 2013.

Ansamblul cuprinde 13.000 de metri pătrați spații de retail și trei blocuri cu 300 de apartamente, construite deasupra centrului comercial.

Platinia Shopping Center va găzdui aproximativ 50 de chi­ri­aşi, printre care H&M, Orange, Sen­siblu, L’Occitane, Cărtureşti, Opticris, Ban­ca Transilvania, Farmec, Sciarrone Rosa, Gett’s Colour Bar, Jolidon, DeLonghi, Marty Restaurants, Chop, Ama­gusto, Sakura Asian Cuisine, Meron, Beldi Gel­ato, Su­prem Office, Bellagio Casino, dar şi pri­mele magazine Gerovital şi Bang & Olufsen din Cluj- Napoca. Totodată, retai­lerul bel­gi­an Mega Image îşi va face intrarea pe piaţa din Cluj, cu un magazin de 1.200 mp în Platinia.

Pe lângă galeria comercială, pro­iectul va mai include şi un ansamblu rezi­den­ţial cu două corpuri cu şase niveluri şi 187 de apar­tamente cu 2 şi 3 camere, dar şi un apart­hotel care dispune, la randul său, de 120 de apartamente de lux, am­­plasate pe 11 niveluri.

Familia Pușcaș a mai dezvoltat două proiecte de locuințe în Cluj-Napoca, tot sub brandul Platinia, cu 175 de apartamente.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.