Seri Pozitive: „Povestea unei existențe sacre – Sri Ramana Maharshi”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat.

La finalul întâlnirii organizatorii vă propune o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii aprilie se intitulează „Povestea unei existențe sacre – Sri Ramana Maharshi”, iar invitatul serii va fi Vasile Andreica.

În prima jumătate a veacului trecut, în India de Sud a trăit un om care a fost considerat sfânt de către toate religiile. Existența lui a avut multe în comun cu figuri celebre din istoria sacră a lumii, dar a fost de asemenea marcată de un firesc uman și o bunătate care au devenit legendare.

Într-o lume nevrotică și divizată, viața și spusele lui Sri Ramana Maharshi pot oferi un model de gândire și trăire care să ne ducă spre existența primordială, Sinele universal, același în toate ființele, care este de găsit dincolo de orice conceptualizare mentală. S-ar putea să fie ultima încercare a Spiritului de a ne trezi la adevărul ființei noastre, înainte ca civilizația umană să se prăbușească de tot sub povara propriilor moduri de a tăia „fiirea care fiește” în felii, fiecare om și grup după cum îl taie capul.

Sunt Vasile Andreica și vă invit la o seară cu povești, cântece și înțelepciune din viața unui erou spiritual al vremurilor recente. Sunt convins că avem prin el și de la el o hrană sufletească sățioasă pentru fiecare dintre noi.

Premiul la tombolă este oferit de Raluca Comșa. Ea face parte din Echipa Schimbare Pozitivă și coordonează activitatea la Timișoara! Premiul constă într-un Borcan Magic cu Mesaje de la îngeri!

Evenimentul din această lună va avea loc în data de 11 aprilie, în intervalul orar 18.00 – 20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Bld. Transilvania, nr. 3). Înscrierile se pot face la adresa: http://schimbarepozitiva.ro/povestea-unei-existente-sacre-sri-ramana-maharshi/

Organizatorii vă așteaptă într-un nou concept, pentru a face diferența în această lume gri.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, SM Live și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.