S-a spânzurat în penitenciar. Medicii nu l-au mai putut salva

Un tânăr de 29 de ani din Carei s-a sinucis în Penitenciarul Oradea, spânzurându-se de bateria duşului din baie cu un şiret mai gros. Tragedia a avut loc în noaptea de luni, 3 spre azi, 4 aprilie. Acesta a fost adus, recent, din Satu Mare la închisoarea din Oradea, fiind condamnat pentru furt calificat.

Angajaţii penitenciarului au sunat la „112” şi, la ora 01.55, un echipaj SMURD a continuat manevrele de resuscitare, însă la ora 02.30, s-a constatat decesul tânărului.

„La nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, iar despre decesul persoanei custodiate conducerea Penitenciarului Oradea a anunţat: familia decedatului, judecătorul de supraveghere, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor şi Serviciul de Medicină Legală, care efectuează cercetări în cauză”, spun reprezentanții Penitenciarului Oradea.

Bărbatul a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat şi mai era cercetat într-o altă cauză pentru tâlhărie. În plus, mai avea de executat un rest de 456 de zile pentru o tâlhărie comisă anterior.

Sursa foto: www.bihon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.