Concert în memoria Paulei Raț. Când va avea loc

Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare va găzdui în data de 18 aprilie, de la ora 18.00, concertul dedicat Paulei Raț, fiica fostului președinte al FC Olimpia Satu Mare, care a murit într-un teribil accident de circulație în județul Bihor. Tragedia a avut loc în seara de 17 aprilie 2015, în afara localității bihorene Avram Iancu.

În cadrul concertului de la filarmonică vor cânta: Petrică Mureșan, Formația „Argus”, Formația „XXL”, Ansamblul Folcloric al Școlii de Arte, Rareș Jucan, Andra Zelenac, Alexandra Mărcuș, Raluca Dumitru, surorile Hotca, Ianis Borhidan, Luca Goje și Andra Barbul.

Vă reamintim că în seara zilei de 17 aprilie 2015, în mașina condusă de Adrian Foldi se aflau Paula Raț, dar și părinții tânărului. Cei patru se îndreptau spre Arad, acolo unde trebuiau să participe la un botez.

Tragedia a avut loc la ora 22.30, pe DN79, la intrarea în localitatea Avram Iancu. Mașina condusă de Adrian Foldi a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un TIR. În urma impactului extrem de violent, Paula Raț a decedat.

Foto: Concert în memoria Paulei Raț – 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.