Serviciu de programare on-line şi la Paşapoarte

Instituția Prefectului Satu Mare a implementat un serviciu de programare on-line şi la serviciul public comunitar de eliberare a paşapoartelor, funcţional începând cu data de 4 aprilie.

Aceasta, după experienţa pozitivă privind programarea on-line la serviciile comunitare de permise şi înmatriculări, care funcţionează de aproape o lună.

Considerentul este acela că s-a eliminat disconfortul produs cetăţenilor privind timpii mari de aşteptare la ghişeu pentru depunerea actelor.

Accesul la serviciul de programare on-line se face de pe orice calculator, tabletă sau telefon cu internet, aplicaţia fiind optimizată pentru afişare pe orice dispozitiv, accesând site-ul www.prefecturasatumare.ro și apoi butonul de programare on-line, cu direcționare automată spre secţiunea de completare a datelor.

Persoanele care din diferite motive nu se pot programa on-line vor avea acces la ghişeele serviciului de pașapoarte, fără programare, zilnic între orele 10.00 și 11.00, sau atunci când există intervale libere în listele cu programări, liste care vor fi afişate la cele două ghişee de preluare a documentelor şi imaginilor.

Eliberarea paşapoartelor, alături de obţinerea informaţiilor legate de acestea se face la ghişeul dedicat, fără a fi nevoie de programare, conform următorului program:

Luni, marţi, joi şi vineri – orele 08.30 – 16.30

Miercuri – orele 08.30 – 18.30.

Un Comentariu la "Serviciu de programare on-line şi la Paşapoarte"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.