Șeful CJ se gândește la dublarea curselor WizzAir. De când ar fi posibil

Se ia în calcul dublarea curselor WizzAir de pe Aeroportul Satu Mare. Declarația a fost făcută de către președintele Consiliului Județean (CJ) Pataki Csaba, în cadrul ședinței extraordinare de astăzi, 3 aprilie a CJ. Pentru asta însă trebuie așteptată noua analiză ai celor de la WizzAir. Cel mai probabi, dublarea curselor va fi făcută începând din luna octombrie.

„Am preconizat o creştere semnificativă a numărului de pasageri pe 2017. Nu este o previziune optimistă, este o previziune realistă în condiţiile în care din octombrie a început să funcţioneze Wizz-ul. Cifrele pe 2016 nu se văd încă, ce înseamnă o cursă mare, cu grad de ocupare de 85% la un avion de 200 de persoane de patru ori pe săptămână, de două ori venit, de două ori întors, care deja o să dubleze numărul de pasageri, raportat la 2016. Şi Taromul şi-a dublat numărul de curse”, a declarat Pataki.

Acesta spune că în condițiile în care, în octombrie 2017 s-ar mai reuşi aducerea unei curse WizzAir, ar fi posibilă chiar triplarea numărului de pasageri faţă de 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.